Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

2002 Baglietto 34

EUR  2,190,000*
Bodrum, Turkey
Sei interessato a questa barca? Telefono: +39 371 3908574 | +39 348 0549109
  • Descrizione scheda barca
  • Visualizza specifiche complete
 

Nuovo arrivo

Anno:
2002
Lunghezza:
34m
Motore/Carburante:
Doppio / diesel
Presente a :
Bodrum, Turkey
Materiale Scafo:
Alluminio
YW#:
79657-3607538
Prezzo Corrente:
EUR  2,190,000 Tasse incluse 

BAGLIETTO 34 4US is a stunning example of the 35m Baglietto Motor Yacht. 

She is RINA classified and special an impressive index and service record. 4US provides chairing for 10 visitors within 5 compartments. 

All chairing is located on the lower chairing deck, including a master stateroom to aft benefiting from the full light of the boat and featuring a centre line double dock, sofa chairing and a luxurious ensuite powder room. 

There are a further two double visitor compartments, and two pair visitor compartments each with an ensuite powder room. There is additional chairing for up to 6 team with 3 compartments and a team mess.

The main deck deals spacious chairing areas in the bar areas, there is also a formal dining area and a sun deck to aft. There is an additional day front on the main deck and a large well provisioned galley.





For more info.contact:info@spiceyacht.com



Please contact Spice Yacht at +39 371 3908574 | +39 348 0549109

Sei interessato a questa barca? Telefono: +39 371 3908574 | +39 348 0549109

Altre barche da Spice Yacht Srl

Vedi tutte le barche da Spice Yacht Srl
Visita il sito internet
*Questo prezzo si basa sul tasso di conversione attuale della valuta.
Email Us
Per favore, inserisci il nome
Per favore, inserisci un indirizzo e-mail valido
RE: Baglietto 34, Bodrum, Turkey
Il campo del messaggio non può rimanere vuoto
invio in corso…

Telefono: +39 371 3908574 | +39 348 0549109
Spice Yacht Srl

Piazza Caduti della Libertà, 30
La Spezia
Italy

Spice Yacht Srl
Per favore, inserisci il nome
Per favore, inserisci un indirizzo e-mail valido
Il campo del messaggio non può rimanere vuoto
invio in corso…