Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

2008 Tecnomar Velvet 35

EUR  2,900,000*
Prezzo ribassato EUR  400,000 (mag 07)
La Speiza, Italia
Sei interessato a questa barca? Telefono: +39 371 3908574 | +39 348 0549109
  • Descrizione scheda barca
  • Visualizza specifiche complete
 
Anno:
2008
Lunghezza:
34m
Motore/Carburante:
Doppio / diesel
Presente a :
La Speiza, Italia
Materiale Scafo:
Fiberglass
YW#:
79657-3810547
Prezzo Corrente:
EUR  2,900,000 Tasse incluse 

TECNOMAR 35 VELVET YEAR 2007 - Refit 2015

 

The 114.83ft /35m Velvet 35 open ‘Ginevra’ was built in 2008 by Tecnomar. Her exterior is styled by the Tecnomar team, and her interior is by Luca Dini Design & Tecnomar.

 

Ginevra’s interior layout sleeps up to 8 guests in 4 rooms. She is also capable of carrying up to 4 crew onboard to ensure a relaxed luxury yacht experience. Timeless styling, beautiful furnishings and sumptuous seating feature throughout to create an elegant and comfortable atmosphere.

 

You’ll enjoy many leisure and entertainment facilities onboard, making her ideal for entertaining friends and family on your charter vacation. There’s plenty of space for enjoying an alfresco lunch or dinner on deck, or simply lounging in the sunshine and working on your tan.

 





For more info contact:info@spiceyacht.com



Please contact Spice Yacht at +39 371 3908574 | +39 348 0549109

Sei interessato a questa barca? Telefono: +39 371 3908574 | +39 348 0549109

Altre barche da Spice Yacht Srl

Vedi tutte le barche da Spice Yacht Srl
Visita il sito internet
*Questo prezzo si basa sul tasso di conversione attuale della valuta.
Email Us
Per favore, inserisci il nome
Per favore, inserisci un indirizzo e-mail valido
RE: Tecnomar Velvet 35, La Speiza, Italia
Il campo del messaggio non può rimanere vuoto
invio in corso…

Telefono: +39 371 3908574 | +39 348 0549109
Spice Yacht Srl

Piazza Caduti della Libertà, 30
La Spezia
Italy

Spice Yacht Srl
Per favore, inserisci il nome
Per favore, inserisci un indirizzo e-mail valido
Il campo del messaggio non può rimanere vuoto
invio in corso…